Memòria d’activitats

Curs 2012 – 2013.

 • 27 de setembre 2012 – Assistència al Parlament de Catalunya per veure el ple.
  9 d’octubre 2012 – La Vanguardia em publica una carta al director parlant sobre la nova legislació Trias per obligar els bars a deixar entrar qui vulgui al lavabo sense demanar permís ni consumir i també de la imposició d’un estil estètic determinat. Va ser la carta més compartida a les xarxes i més llegida i LV la va triar com a carta del dia fent que els internautes opinéssin sobre la mateixa, en general, aplaudint-la. (http://www.lavanguardia.com/participacion/cartas/20121009/54352412592/bares-de-barcelona.html)
 • 30 d’octubre 2012 – Assistència al debat electoral a la UPF organitzat per Deba-t.org on hi participaren els principals personatges polítics de cada una de les files parlamentàries, en el que va ser el primer debat nacional per aquelles eleccions.
 • 5 de novembre 2012 – Entrevista a Enric Pujadas, president de Bassat & Ogilvy, un dels publicitaris més importants a nivell espanyol.
 • 6 de novembre 2012– Entrevista al president i CEO de l’agència de publicitat DDB, José María Rull
 • 15 de novembre 2012- Assistència al col·loqui privat de Deba-t.org amb Josep Lluís Carod-Rovira
 • 19 de novembre 2012- Convidat al programa ‘Geometria Variable’ de Llums de la Ciutat per debatre amb el portaveu adjunt del PPC al Parlament, Santi Rodriguez.
  28 de gener del 2013– Convidat al sopar amb David Friedman, autor anarcocapitalista i fill del famós economista Milton Friedman, organitzat per l’Institut Von Mises al Restaurant St Rèmy de Barcelona.
  4 de febrer del 2013– Convidat al programa ‘Geometria Variable’ de Llums de la Ciutat per debatre amb el portaveu de ciutadans i diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Cañas.
  14 de març del 2013– La CNN em publica un video sobre la visió que tinc del nou Papa Francesc. A més a més, inclou el meu punt de vista en una notícia que és copiada i enganxada a mitjans i pàgines d’arreu del món. (http://edition.cnn.com/2013/03/14/world/irpt-pope-priorities/index.html)
  22 de març del 2013– Convidat al programa ‘Geometria Variable’ de Llums de la Ciutat per debatre amb la exdiputada socialista i membre de l’executiva del PSC actualment, Laia Bonet.
  1 d’abril del 2012– Entrevista al famós activista nord-americà Matthew Van Dyke, que va lluitar amb els rebels siris i va ser capturat durant cinc mesos i mig en una de les presons més dures de Líbia. Entrevistat per la CNN múltiples vegades, i mencionat als principals diaris internacionals, la seva història es coneguda a arreu. El Huffington Post li ha proporcionat un bloc on explica cadascuna de les seves experiències. Miradas de Internacional em va publicar l’entrevista en tres parts (http://www.miradasdeinternacional.com/2013/05/14/entrevista-a-matthew-vandyke-1-oia-los-gritos-de-los-torturados/) (http://www.miradasdeinternacional.com/2013/05/15/entrevista-a-matthew-vandyke-2/) (http://www.miradasdeinternacional.com/2013/05/16/entrevista-a-matthew-vandyke-y-3-si-no-hubiera-hecho-el-documental-nadie-lo-haria/)
  3 d’abril del 2013– Assisteixo al primer esdeveniment TEDXChange de Barcelona, que tracta les solucions globals pel benestar al tercer món amb ponents tan potents com Fran Equiza.
  3 d’abril del 2013– Convidat a la festa de quart aniversari de Deba-t.org on fan acte de presència periodistes, economistes, advocats i polítics de primera línia així com joves amb futur. A l’acte s’hi veuen cares com la primera dama, polítics com Jordi Cañas, Jordi Turull, Jaume Collboni, Miquel Iceta, Laia Bonet, així com periodistes com Saül Gordillo i Marc Martinez, entre d’altres.
  7 d’abril del 2013– Convidat al cockatil del club deba-t.org celebrat a Barcelona al restaurant Principal de Tragaluz, on Marc Martinez, cap de política de RAC1, i Oriol March, redactor de política del diari ARA, entrevisten la mà dreta d’Aznar durant la seva presidència, i ara diputat del Congrés i membre del patronat de la FAES, Carlos Aragonés.
  11 d’abril del 2013– Assistència a la conferència pronunciada a la UB pel creador de la teoria econòmica del ‘bé comú, Christian Felber.
  19 d’abril del 2013– Assistència al col·loqui privat de Deba-t.org amb Xavier Vidal-Folch periodista i president del World Editors Forum. Ha estat director adjunt de El País i director de l’edició a Catalunya dues vegades no consecutives. Periodista especialitzat en economia. Va ser corresponsal a Brussel·les entre el 1994 i el 2000. Vidal-Folch ha estat guardonat dues vegades amb els premis d’informació econòmica Ciutat de Barcelona i el Xardà de Dexeus. És segurament un dels periodistes de referència a Catalunya, pal de paller quan va començar l’edició a Catalunya de El País.
  25 d’abril del 2013- Assistència a l’esmorzar amb Martí Saballs, subdirector de l’Expansión, organitzat per Foment del Treball.
  29 d’abril del 2013- Assistència a les Jornades de Comunicació Política i Social organitzades per l’ACCIEP i l’Ajuntament de Barcelona. En concret, a la conferència amb Amadeu Altafaj, número dos d’Oli Rehn i vicepresident del Parlament Europeu.
  Del 2 de juliol al 29 de juliol- Estada al Nepal. De pràctiques al diari The Rising Nepal. També freelance per posteriors reportatges. Les anècdotes i part de les entrevistes al bloc http://www.experiencianepal.wordpress.com. Entrevistes a Sarita Dongol, Nini Gurung i Shyam Pokharel.
  20 de setembre del 2013. Assistència al primer esmorzar de BridgingBCN, en un debat sobre el futur del periodisme entre el periodista de El País, Xavier Vidal Folch, i el freelance Jordi Pérez Colomé.
  7 d’octubre del 2013. M’incorporo al departament de comunicació de la ONG The South Face com a feina estable a temps parcial, combinant-ho amb els estudis.
  27 de novembre del 2013. Assistència en una visita al World Press Photo organitzada per Deba-t.org amb la comissària del certamen a Barcelona.
  16 de desembre del 2013. Assistència a la conferència del cap de l’Interactive News del Times, Aaron Pilhofer, i del membre de la Open Knowledge Foundation, Michael Bauer.

  2014:

  Assistència al GEN 2014

  Assistència a l’acte de Bridging.bcn amb Méndez de Vigo

   

   

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s